Купити Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 800-0056
Купити Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 800-0056
Купити Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 800-0056
Купити Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 800-0056

Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 800-0056

26930

Розпродано
757 грн
800-0056-малошумливий, термостійкий і довговічний кабель серії STRATOS для міжблочних з'єднань. HiFi інструментальний кабель із зовнішнім діаметром 8,5 мм. Жила перерізом 0,34 мм² з мідних дротів покрита струмопровідним синтетичним шаром що створює ефект єдиного мідного провідника. Опір жили 53 Оми на 1 км. Ізоляція жили з довговічної і мікроскопічно тонкої суміші PE/PP. Зовнішня оболонка, термостійкая і стійка до дії агресивних випарів, виготовлена з високотеплопровідної суміші ПВХ з тривалим терміном служби. Для підвищення провідності мідного екрану його поверхня спеціально оброблена, а для поліпшення теплового контакту з оболонкою в обплетення додатково вбудовані спеціальні волокна. Кабель не лише електрично, але і акустично підходить під характеристики систем "HiFi" і "High-End". За оцінками експертів кабель звучить вкрай натурально, легко, ненав'язливо і забезпечує абсолютну тишу в паузах. Кабель має найвищі технічні і електричні характеристики і ідеальний для підключення CD програвачів / DAT / DVD рекордеров / передпідсилювачів до підсилювачів.

800-0056-малошумливий, термостійкий і довговічний кабель серії STRATOS для міжблочних з'єднань. HiFi інструментальний кабель із зовнішнім діаметром 8,5 мм. Жила перерізом 0,34 мм? з мідних дротів покрита струмопровідним синтетичним шаром що створює ефект єдиного мідного провідника. Опір жили 53 Оми на 1 км. Ізоляція жили з довговічної і мікроскопічно тонкої суміші PE/PP. Зовнішня оболонка, термостійка і стійка до дії агресивних випарів, виготовлена з високотеплопровідної суміші ПВХ з тривалим терміном служби. Для підвищення провідності мідного екрану його поверхня спеціально оброблена, а для поліпшення теплового контакту з оболонкою в обплетення додатково вбудовані спеціальні волокна. Кабель не лише електрично, але і акустично підходить під характеристики систем "HiFi" і "High-End". За оцінками експертів кабель звучить вкрай натурально, легко, ненав'язливо і забезпечує абсолютну тишу в паузах. Кабель має найвищі технічні і електричні характеристики і ідеальний для підключення CD програвачів / DAT / DVD рекордеров / передпідсилювачів до підсилювачів.

Основні особливості:
  • Дуже природне і живе звучання.
  • Багатократний захист від від НЧ і ВЧ перешкод.
  • Довгий термін служби і стабільні електричні характеристики.
  • Поєднаємо з HiFi устаткуванням різних виробників.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назвамалошумливий, жаростійкий кабель серії STRATOS
Структура(LIHS09YHS1x0, 34мм?)DY
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкиПВХ
Діаметр оболонки8,5 мм
Колір оболонкисірий
Передача сигналунебалансний
ЗастосуванняHi-Fi інструментальний кабель
Одиниця упаковкипродається метрами
Конструкція кабелю
Кількість каналів1
Кількість внутрішніх жил1
Переріз внутрішньої жили0,34 мм?
Діаметр внутрішньої жили0,66 мм
Калібр жили22
Кількість дротів в жилі7
Діаметр дроту в жилі0,25 мм
Матеріал ізоляції жилиPE/PP
Колір ізолятораантрацит
Екранплетений мідний екран + карбоновий шар
Щільність обплетення екрану100%
Матеріал оболонкиПВХ
Електричні характеристики
Місткість жила / екран на 1 м75 пФ
Опір жили на 1 км53 Ом
Опір ізоляції на 1 км> 1 ГОм
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на метр0,25 кВт·ч
Діапазон робочих температурвід-20°C до +80°C
Діаметр кабелю8,5 мм
Маса74 г
Сфера застосування :
  • Hi-Fi і інструментальний кабель.
  • Аудіо кабель для додатків з найвищими вимогами.
  • Лідируючий гітарний кабель.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Инструментальные
800-0056

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com