Акустична система(сателіт) GEMINI GT - 1004
Акустична система(сателіт) GEMINI GT - 1004
Акустична система(сателіт) GEMINI GT - 1004
Акустична система(сателіт) GEMINI GT - 1004

Акустична система(сателіт) GEMINI GT-1004

10632

Розпродано
2 240 грн
Акустику GEMINI серії GT можна використати як на великих, так і маленьких концертних майданчиках. Кожна колонка системи оснащена потужним динаміком НЧ з голосовою котушкою сильного загартування, що дає сильні низи і глибоку низьку середину. Якісне звучання, стильний дизайн і зручність ст... (див. повний опис)

Акустику GEMINI серії GT можна використати як на великих, так і маленьких концертних майданчиках. Кожна колонка системи оснащена потужним динаміком НЧ з голосовою котушкою сильного загартування, що дає сильні низи і глибоку низьку середину.

Якісне звучання, стильний дизайн і зручність у використанні роблять акустичні системи GEMINI ідеальними виборів для усіх користувачів. Також безперечною перевагою цих систем є їх ціна. Ця серія складає конкуренцію набагато дорожчим брендам, і саме завдяки цьому Gemini GT вибирають і купують!

Специфікації:

  • пасивна акустична система(сателіт);
  • потужність: 90 Вт(RMS), 360 Вт(peak);
  • опір; 8 Ом;
  • частотний діапазон 60 Гц-20 кГц;
  • динаміки: 10" з котушкою високого загартування + ВЧ-драйвер з прямокутним розтрубом 3" х 6";
  • роз'їм: 1/4" джек;
  • вага: 7,1 кг
Опір 8 Ом
Колір Чорний
Кількість смуг 2
Діаметр динаміка 10"
Потужність 100-200 Вт
Виконання
дерево
Дюйми
10"
Потужність(Вт)
90
Тип
топ
GT-1004

Починаючи з 1974 року американська компанія GEMINI надає інноваційні продукти для ди-джеев, музикантів, підрядників і професійних инсталляторов по усій земній кулі. Компанія є дуже популярною по усій земній кулі, а відмінна якість пропонованої продукції вже багато років підтверджує репутацію виробника. Широкий і глибокий асортимент товарів GEMINI представлений наступними категоріями: активні і пасивні акустичні системи, підсилювачі потужності, мікшери, програвачі, стійки, кабелі, роз'єми і багато що інше.